طرز تهیه

طرز تهیه کیک عسلی خوشمزه

طرز تهیه کیک عسلی

طرز تهیه کیک عسلی را در این مقاله از سایت ” عسلو ” آموزش خواهیم داد: کیک عسلی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفدار است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود. این کیک خوشمزه بافت نرم و پنبه ای داشته و به دلیل داشتن محتوای مغذی مانند عسل، بسیار مقوی می باشد. در ادامه مطلب با ما همراه باشید:

طرز تهیه کیک عسلی

مواد لازم

تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
آرد یک پیمانه به اضافه دو قاشق غذاخوری
شیر یک چهارم پیمانه
عسل ۴ قاشق غذاخوری
آب داغ ۱ قاشق غذاخوری
شکر  یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق مربا خوری
کره یا روغن مایع ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کیک عسلی

طرز تهیه

  • ابتدا شیر و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت اجاق گاز می گذاریم تا کره آب شود.
  • سپس از روی حرارت بر می داشته، آرد را با بکینگ پودر و نشاسته ذرت مخلوط می کنیم.
  • مخلوط آرد را دو تا سه بار الک می کنیم.
  • سپس ۴ قاشق غذاخوری عسل را با یک قاشق آب داغ مخلوط می کنیم تا رقیق شود.
  • در ظرفی تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل می ریزیم.
  • برای ده دقیقه با همزن تخم مرغ را می زنیم تا حجیم و کشدار شود.
  • بعد عسل را اضافه کرده و ترکیب آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را در دو مرحله می افزاییم.
  • در ادامه همه مواد را با هم مخلوط کنید، می توانید از قالب لوف یا مستطیل شکل استفاده کنید با ابعاد ۱۰ در ۲۵، کف قالب را با روغن مایع و آرد کاملا چرب می کنیم.
  • مایع کیک عسل را در قالب می ریزیم و قالب را چند بار روی صفحه کار می زنیم تا هوای آن خارج شود و برای تزئین از پرک بادام روی کیک استفاده می کنیم ماکروفر را در حالت کانوکشن می گذاریم.
  • با دمای ۱۶۰ درجه از یک ربع قبل گرم می کنیم و برای حدود ۳۵ دقیقه زمان لازم داریم تا کیک عسل بپزد سپس از فر خارج کرده و یک ربع صبر می کنیم و از قالب بیرون می آوریم.
  • می توانید روی کیک را با عسل تزیین کنید.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *