طرز تهیه

طرز تهیه کیک عسلی خوشمزه

طرز تهیه کیک عسلی

طرز تهیه کیک عسلی را در این مقاله از سایت ” عسلو ” آموزش خواهیم داد: کیک عسلی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفدار است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود. این کیک خوشمزه بافت نرم و پنبه ای داشته و به دلیل داشتن محتوای مغذی مانند عسل، بسیار مقوی می باشد. در ادامه مطلب با ما همراه باشید:

همچنین برای مطالعه در مورد دستور پخت کیک با عسل بر روی لینک کلیک کنید.

طرز تهیه کیک عسلی

مواد لازم

تخم مرغ۳ عدد
وانیل۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
آردیک پیمانه به اضافه دو قاشق غذاخوری
شیریک چهارم پیمانه
عسل۴ قاشق غذاخوری
آب داغ۱ قاشق غذاخوری
شکر یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت۱ قاشق مربا خوری
کره یا روغن مایع۱۰۰ گرم

طرز تهیه کیک عسلی

طرز تهیه

  • ابتدا شیر و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت اجاق گاز می گذاریم تا کره آب شود.
  • سپس از روی حرارت بر می داشته، آرد را با بکینگ پودر و نشاسته ذرت مخلوط می کنیم.
  • مخلوط آرد را دو تا سه بار الک می کنیم.
  • سپس ۴ قاشق غذاخوری عسل را با یک قاشق آب داغ مخلوط می کنیم تا رقیق شود.
  • در ظرفی تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل می ریزیم.
  • برای ده دقیقه با همزن تخم مرغ را می زنیم تا حجیم و کشدار شود.
  • بعد عسل را اضافه کرده و ترکیب آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را در دو مرحله می افزاییم.
  • در ادامه همه مواد را با هم مخلوط کنید، می توانید از قالب لوف یا مستطیل شکل استفاده کنید با ابعاد ۱۰ در ۲۵، کف قالب را با روغن مایع و آرد کاملا چرب می کنیم.
  • مایع کیک عسل را در قالب می ریزیم و قالب را چند بار روی صفحه کار می زنیم تا هوای آن خارج شود و برای تزئین از پرک بادام روی کیک استفاده می کنیم ماکروفر را در حالت کانوکشن می گذاریم.
  • با دمای ۱۶۰ درجه از یک ربع قبل گرم می کنیم و برای حدود ۳۵ دقیقه زمان لازم داریم تا کیک عسل بپزد سپس از فر خارج کرده و یک ربع صبر می کنیم و از قالب بیرون می آوریم.
  • می توانید روی کیک را با عسل تزیین کنید.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *