طرز تهیه کیک عسلی را در این مقاله از سایت ” عسلو ” آموزش خواهیم داد: کیک عسلی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفدار است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود. این کیک خوشمزه بافت نرم و پنبه ای داشته و به دلیل داشتن محتوای مغذی مانند عسل، بسیار مقوی می باشد. در ادامه مطلب با ما همراه باشید:
همچنین برای مطالعه در مورد دستور پخت کیک با عسل بر روی لینک کلیک کنید.
طرز تهیه کیک عسلی
مواد لازم
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
آرد | یک پیمانه به اضافه دو قاشق غذاخوری |
شیر | یک چهارم پیمانه |
عسل | ۴ قاشق غذاخوری |
آب داغ | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | یک چهارم پیمانه |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق مربا خوری |
کره یا روغن مایع | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه
- ابتدا شیر و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت اجاق گاز می گذاریم تا کره آب شود.
- سپس از روی حرارت بر می داشته، آرد را با بکینگ پودر و نشاسته ذرت مخلوط می کنیم.
- مخلوط آرد را دو تا سه بار الک می کنیم.
- سپس ۴ قاشق غذاخوری عسل را با یک قاشق آب داغ مخلوط می کنیم تا رقیق شود.
- در ظرفی تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل می ریزیم.
- برای ده دقیقه با همزن تخم مرغ را می زنیم تا حجیم و کشدار شود.
- بعد عسل را اضافه کرده و ترکیب آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را در دو مرحله می افزاییم.
- در ادامه همه مواد را با هم مخلوط کنید، می توانید از قالب لوف یا مستطیل شکل استفاده کنید با ابعاد ۱۰ در ۲۵، کف قالب را با روغن مایع و آرد کاملا چرب می کنیم.
- مایع کیک عسل را در قالب می ریزیم و قالب را چند بار روی صفحه کار می زنیم تا هوای آن خارج شود و برای تزئین از پرک بادام روی کیک استفاده می کنیم ماکروفر را در حالت کانوکشن می گذاریم.
- با دمای ۱۶۰ درجه از یک ربع قبل گرم می کنیم و برای حدود ۳۵ دقیقه زمان لازم داریم تا کیک عسل بپزد سپس از فر خارج کرده و یک ربع صبر می کنیم و از قالب بیرون می آوریم.
- می توانید روی کیک را با عسل تزیین کنید.