طرز تهیه کیک ارده کنجد را در این مقاله از سایت ” عسلو ” به شما عزیزان آموزش خواهیم داد:
طرز تهیه کیک ارده کنجد مقوی
اگر به دنبال یک کیک سالم و سرشار از ویتامین میگردید، کیک ارده و کنجد را بهتون پیشنهاد میکنیم. البته کیک ارده باید با دستور خوب پخته شود، وگرنه بخاطر داشتن ارده بافت آن خیلی سفت میشود. دستور کیک ارده و کنجد را در ادامه مطلب به شما عزیزان خواهیم گفت:
مواد لازم:
آرد | یک و یک چهارم پیمانه |
شکر | یک پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
ارده | نصف پیمانه |
شیر | نصف پیمانه |
کنجد | نصف پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
وانیل | چند قطره |
بکینگ پودر | یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه:
- فر را روی 180 درجه روشن کنید.
- آرد را همراه بکینگ پودر الک کنید.
- کف قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید و روی آرد حدود 1 قاشق کنجد بپاشید.
- همچنین می توانید کاغذ روغنی انداخته با چند قطره روغن چرب کنید و بعد روی کاغذ روغنی کنجد بپاشید.
- زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و با همزن بزنید تا از ظرف نریزد.
- زرده را همراه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
- روغن مایع و شیر را هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
- ارده را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
- حالا همزن را کنار گذاشته سفیده تخم مرغ را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا کفگیر دورانی مخلوط کنید.
- در آخر آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کرده باز هم به صورت دورانی مخلوط کنید.
- زیاد هم نزنید که پف کیک کم نشود. مواد را داخل قالب ریخته روی کیک کاملا کنجد بپاشید.
- قالب را داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کرده اید قرار دهید.
- زمان پخت این کیک حدود 50 دقیقه است بعد از 50 دقیقه یک خلال دندان وسط کیک فرو کنید. اگر مواد به آن چسیبد اجازه بدهید 10 دقیقه دیگر بپزد.
- کیک ارده از کیک های بسیار لذیذ است حتما امتحان کنید.
خواص کیک ارده کنجد چیست؟
این کیک هم با کنجد و هم شیره انگور تهیه می شود و به دلخواه می تواند در مواد کیک ارده گردو نیز بریزید. اما به دلیل داشتن ارده خواص زیادی دارد بخصوص در زمستان باعث گرم شدن بدن می شود. از مهم ترین خواص آن می توان به تامین کلسیم بدن، کاهش کلسترول و چوبی خون اشاره کرد. همچنین بهترین وعده برای کودکان می باشد زیرا در رشد حافظه آن ها بسیار موثر است. سایر خواص کیک ارده کنجد شامل موارد زیر است:
- ارده منبع بسیار خوبی برای تامین کلسیم بدن است و موجب استحکام و سلامت استخوانها و دندانها میشود.
- یک غذای عالی برای کودکان است. زیرا به دلیل تحرک بالای کودکان، انرژی لازم را برای آنها تامین میکند و سبب تقویت حافظه شان میشود.
- به دلیل داشتن مقادیر زیاد آنتی اکسیدان؛ از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند.
- مصرف ارده در افراد سردمزاج سبب کاهش وزن و لاغری آنها خواهد شد، زیرا خوردن یک تا دو قاشق چایخوری ارده پیش از وعده غذایی اشتها را کم میکند و باعث میشود که فرد غذای کمتری بخورد و لاغرتر شود.
- ارده دارای آهن، فسفر، کلسیم، روی و ویتامین B12 و اسید فولیک است.
مطالب پیشنهادی: برای خرید ارده کنجد با کیفیت و خوش طعم از فروشگاه عسلو می توانید بر روی لینک کلیک کنید.
همچنین شما عزیزان می توانید برای مطالعه و آموزش در مورد طرز تهیه کیک عسلی خوشمزه بر روی لینک کلیک کنید.
مطالعه بیشتر : فواید ارده کنجد چیست؟