زندگی زنبور

نظم زنبور

نظم زنبور

نظم زنبور یکی از خاصیت ها و ویژگی های منحصر به فرد زنبور عسل میباشد که بسیار حیرت آور و قابل تحسین می باشد.

زنبور عسل از گونه حشرات و راسته پرده بالان جهان خلقت می باشد.زنبور ها در نوع های مختلف وجود دارند که وظیفه عمده گرده افشانی گلها و درختان را عهده دار می باشند که این امر کمک بسیار شایانی در زندگی روزمره انسان دارند.

ما در این مقاله قصد داریم با نحوه زندگی و نظم زنبور و نیز شیوه زندگی جذاب زنبور عسل شما را آشنا کنیم.

مشخصات زنبور عسل

زنبورهای عسل جثه کوچکی دارند و در سرتاسر جهان یافت میشوند.

زنبورهای عسل در کندو ها زندگی میکنند و دارای سه عضو اصلی زنبورهای کارگر ، زنبورهای ملکه و زنبور های نر میباشند که نشانگر نظم زنبور ها میباشند.

زنبور عسل با سرعتی معادل 24 کیلومتر در ساعت برای جمع آوری شهد گل ها پرواز میکنند.

زنبور های عسل در هر بار پرواز معادل 40 میلی گرم شهد وارد کندو میکنند.

زنبور های عسل دارای زبان خاصی بنام زبان رقص میباشند.

شما عزیزان می توانید برای تهیه و “خرید عسل طبیعی” وارد وب‌سایت “عسلو” شوید و نسبت به تهیه آن اقدام فرمایید.

وظیفه زنبور در طبیعت

وظیفه زنبور در طبیعت به گونه ای است که نباید گفت وظیفه بلکه کار زنبور در طبیعت و زندگی انسان بقدری قابل شهود می باشد که نباید از این قضیه به سادگی گذشت.

زنبور عسل با داشتن نظمی خاص و سازمان یافته در کندو و طبیعت مهمترین دلیل زندگی بشر می باشد چرا که این حشره با گرده افشانی گسترده در طبیعت یکی از علت ها به وجود آمدن طبیعت می باشد به گونه ای که 80 درصد گرده افشانی طبیعت را این حشره خاص و منظم انجام می دهد.

باید در نظر گرفت که حیاط بر روی زمین بدن وجود زنبور عسل تنها مدتی و یا چند سال کوتاه امکان پذیر می باشد و پس از آن با نابودی کل طبیعت مواجه خواهیم شد.

با تمامی این تفاسیر باید به این نتیجه رسید که زنبور عسل برای مدیریت چنین مسئولیتی حائز نظمی خاص می باشد که این نظم در زندگی زنبور به شهود دیده می شود.

زنبور کارگر

زنبور کارگر زنبور های ماده ای هستن که پس از تخم گذاری ، تخم هایی که بارور نشوند تبدیل به زنبورهای ماده ای میشوند که تنها وظیفه تولید عسل را بر عهده دارند.

این زنبور ها فقط جهت تهیه عسل به کار گرفته میشوند و نسبت به شرایط سنی که دارند خواب آنها متفاوت است به نوعی میتوان گفت که در تمام فصول سال مشغول فعالیت و تولید عسل میباشند.

زنبور نر

زنبور های نر به زنبور های اطلاق میشوند که تنها وظیفه تولید مثل را بر عهده دارند.این زنبورها فقط وظیفه بارور کردن ملکه های کندو عسل و در نتیجه تولید مثل را دارند و وظیفه تولید عسل را عهده دار نمیباشند.

نظم زنبور

زنبور ملکه

زنبور ملکه عبارتی است که برای اشاره به یک زنبور مادهٔ بالغ می‌شود که در یک کلونی زنبورهای عسل یا کندوی آنها زندگی می‌کند. زنبور ملکه معمولاً مادر بیشتر یا همهٔ زنبورهای کندو است. زنبور ملکه از دوره‌ای که یک لارو بوده انتخاب شده، به صورت ویژه توسط زنبورهای کارگر تغذیه شده و برای اینکه از نظر جنسی توانایی کافی پیدا کند پرورش یافته‌است.

به استثنای دوره‌های کوتاه در زمان آمادگی یا به تعویق انداختن حرکت گله‌ای اعضای کلونی (عمل جایگزینی یک ملکه ضعیف)، در هر کلونی تنها یک ملکه زنبور عسل وجود دارد. زمانی که یک ملکه جدید به دنیا می‌آید، محل زنبورهای ملکه جدید دیگر را تعیین نموده و آن‌ها را به نوبت از کندو بیرون می‌کند. در صورتی که به هر طریقی، دو ملکه جدید در یک کندو به‌طور همزمان ظاهر شوند، تا زمان مرگ یکی از آن‌ها، با یکدیگر مبارزه می‌کنند.

نحوه زندگی زنبور ها

زندگی زنبور ها بطوری میتوان گفت بصورت دائم میباشد و در تمامی فصول سال در حال فعالیت میباشند.زنبور ها به نوعی زندگی میکنند که زندگی آنها بصورت زنجیره ای به همدیگر متصل و وابسته میباشد به طوریکه نقص در یکی از بخش های این زنجیره موجب اختلال در امر زندگی و تولید عسل و تولید مثل میشود.با این تفاسیر زنبور ها به گونه ای زندگی میکنند و نقش خود را به نحو احسنت اجرا میکنند که خللی در این فرایند به وجود نیاید.

با تمامی تفاسیر که در بالا ارائه دادیم میتوان گفت که زنبورها یکی از منظم ترین و دقیق ترین مخلوقات جهان هستی میباشد که دارای نظم حیرت انگیزی میباشند.

مجموعه عسلو با دارا بودن کادری مجرب و حرفه ای و با بکارگیری جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا و استفاده از تجربیات گذشتگان بهترین و با کیفیت ترین عسل را جهت مصرف شما عزیزان فراهم آورده ایم.

کیفیت را از ما بخواهید…

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

1 دیدگاه در “نظم زنبور

  1. admin گفت:

    با سلام و خسته نباشید ممنون از مطالب مفیدی که ارائه کردید بدرد بخور بودند دمتون گرم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *